Θέσεις συνεργατών σε εταιρεία

Να προσλάβει δώδεκα νέους συνεργάτες, προερχόμενους από τους κλάδους της Πληροφορικής, του ΙΤ, του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ, του Γραφικού Σχεδίου, της Διοικητικής Υποστήριξης και του Performance Μάρκετινγκ, επιθυμεί  η εταιρεία Generation Υ, η οποία προσφέρει στους πελάτες της ηλεκτρονική προβολή, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις στρατηγικής, βελτιστοποίησης και εφαρμογών και δραστηριοποιείται στον χώρο του του Internet Consulting και του Web Designη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο τριτοβάθμιας, δημόσιας ή ιδιωτικής, εκπαίδευσης, και άριστη γνώση τόσο της ελληνικής όσο και της αγγλικής γλώσσας. Απαραίτητο προσόν θεωρείται και η προϋπηρεσία διάρκειας έως πέντε έτη. Θα συνεκτιμηθούν, επίσης, οι καλές γνώσεις παρουσιάσεων, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων, η ικανότητα διαχείρισης χρόνου. Επίσης, η ικανότητα στη διαπροσωπική επικοινωνία, η άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ, η δυνατότητα προτεραιοτήτων και η τήρηση των προθεσμιών (deadlines).

Μεταξύ άλλων θα προσληφθούν: Digital Marketing Manager, Administration Assistant, Front-end Developer, Search Engine Optimization Manager, Graphic Designer, Digital Account Manager και Senior Front-end Engineer. Βιογραφικά: https://www.generation-y.gr/en/jobs

EY Club
Η εταιρεία εμπορίας ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων και εκπόνησης-προώθησης προγραμμάτων υγείας EY Club στη Θεσσαλονίκη αναζητά προσωπικό τηλεφωνικής προώθησης των προϊόντων της και εξυπηρέτησης μελών. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 25 ετών, προϋπηρεσία σε τηλεφωνικό κέντρο και επικοινωνιακές δεξιότητες (αφορούν την τηλεφωνική προώθηση), καθώς και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, ή πτυχίο Νοσηλευτικής ή άλλης αντίστοιχης σχολής παραϊατρικών επαγγελμάτων, γνώσεις χρήσης Η/Υ, οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Οι υποψήφιοι για την πρώτη ειδικότητα θα απασχοληθούν με μερική απασχόληση, ενώ στη δεύτερη θα εργαστούν με πάγια μηνιαία αντιμισθία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΔΩ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2024-2025. Αιτήσεις δικαιούχων

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2024-2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), αναμένεται …