Τρέχουν 21 θέσεις εργασίας

Είκοσι μία ανοιχτές θέσεις προσφέρει η εταιρεία σχεδιασμού, εφαρμογής και υποστήριξης ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών UniSystems. Οι θέσεις αφορούν πλήρη απασχόληση, είτε με σύμβαση αορίστου χρόνου ή με σύμβαση ορισμένου χρόνου (τύπου συμβόλαιο) και αφορά πτυχιούχους ή κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου Πληροφορικής, ΙΤ, Προγραμματισμού και κάθε συναφούς ειδικότητας, καθώς και Διαχείρισης Εργων (Project Management), Ανάλυσης Δεδομένων και Ανάπτυξης Δικτύων.

Αναλόγως της ειδικότητας που θα επιλέξουν, οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν, εκτός από τους απαραίτητους τίτλους σπουδών, προϋπηρεσία διάρκειας από δύο έως επτά έτη, καθώς και άριστη γνώση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας.

Επιπλέον, θα συνεκτιμηθούν «αξίες» των υποψηφίων, όπως οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η δυνατότητα εργασίας τόσο ανεξάρτητα όσο και στο πλαίσιο ομάδας, η ευελιξία και η δυνατότητα ταξιδιών, οι ηγετικές και διαπραγματευτικές ικανότητες και η προσαρμοστικότητα στο εργασιακό αντικείμενο.

Αναφορικά με τις ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής: Network Engineer, Business Analyst και Senior Business Analyst, Software Engineer, Project Manager, Information Security Engineer, c++ Developer, Java Application Architect Designer, Contract Support Officer, Java Analyst, Software Test Engineer, Senior Java Software Engineer, Senior Web Developer /Architect, Junior Java/JEE Software Engineer, Σύμβουλος Ασφαλείας (Penetration Tester), Oracle Software Engineer, Solutions Architect και Bid Engineer.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το think tank των αποδήμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το think tank, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του …