Συσκέπτονται απόψε οι συμβασιούχοι Δήμου

Σε συνέλευση απόψε στις 8, για να τεθούν επί τάπητος τα υπάρχοντα προβλήματα, ώστε να αξιολογηθούν τα μέχρι τώρα δεδομένα και να εξεταστούν οι τόποι δράσης, καλούν τα μέλη τους που ανήκουν στην κατηγορία των συμβασιούχων–παρατασιούχων στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Νομού Λάρισας και η επιτροπή εργαζομένων.

Η ανακοίνωση:

"Συνάδελφοι κανένας δεν μπορεί να παίζει με το μεροκάματο μας και την αξιοπρέπεια μας. Εμείς έχουμε τη δύναμη, χωρίς εμάς κανένας χώρος και καμιά υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Απαιτούμε να έχουμε Μόνιμη και Σταθερή δουλειά με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα για να μπορούμε να ζήσουμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας. Και από αυτό το αίτημα δεν κάνουμε βήμα πίσω. Ας το πάρουν χαμπάρι.

Απαιτούμε από τη κυβέρνηση να μην γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου και άμεσα να φέρει νομοθετική ρύθμιση που θα μετατρέπει όλες τις συμβάσεις από Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου χωρίς όρους και προϋποθέσεις".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το think tank των αποδήμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το think tank, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του …