Θέση εργασίας καινούργια

Έναν Account Manager θα απασχολήσει γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, η οποία προκήρυξε την εν λόγω θέση, παρουσιάζοντας τα προσόντα που χρειάζονται να διαθέτουν οι υποψήφιοι, για να ενταχθούν στην εργασιακή ομάδα του "Πλαίσιο", με κωδικό αγγελίας: 50003302.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για τη θέση θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ με κατεύθυνση την Πληροφορική ή το Μάρκετινγκ, εργασιακή εμπειρία σε Β2Β πωλήσεις ή υποστήριξη πωλήσεων σε οργανωμένη Εμπορική Διεύθυνση, γνώσεις σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις πάνω σε ΙΤ, ικανότητα ανάλυσης δεδομένων και επίλυσης προβλημάτων, καθώς και λήψης αποφάσεων, εξοικείωση στην Πληροφορική σε περιβάλλον Windows, MS Οffice, άριστη χρήση της αγγλικής γλώσσας, ικανότητα εργασίας σε ένα απαιτητικό περιβάλλον εργασίας, άριστες επικοινωνιακές ικανότητες και ομαδικό πνεύμα, δυναμική προσωπικότητα, φιλοδοξία και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες).

Η εταιρία προσφέρει ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, διαρκή εκπαίδευση, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ευκαιρίες εξέλιξης.

Αποστολή βιογραφικού μέσω της σελίδας: http://corporate.plaisio.gr/CorporateHumanResources.aspx?show=JobPositions.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο καιρός την Δευτέρα 17.6.2024

Γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και …