Αιτήσεις για άσκηση

Προσκαλεί όσες/ους ασκούμενες/ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησης τους, διάρκειας 6 μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών να υποβάλουν την αίτηση τους από 06/06/2017 έως 16/06/2017, το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου – Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επωνυμία «Δήμος Αθηναίων», που εδρεύει στην Αθήνα (Λιοσίων 22).

Οι θέσεις των ασκούμενων δικηγόρων που θα πραγματοποιήσουν την άσκηση τους στη Νομική Διεύθυνση του Δήμου Αθηναίων ορίζονται σε δεκαπέντε (15).

Ημερομηνία έναρξης της άσκησης διάρκειας έξι (6) μηνών είναι η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων συντάσσονται σύμφωνα με το σχετικό επισυναπτόμενο υπόδειγμα που χορηγεί ο Δήμος Αθηναίων και υποβάλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο πρωτόκολλο του Δήμου Αθηναίων, Λιοσίων 22, 2ος όροφος.

Ο έλεγχος των αιτήσεων των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί από τη Νομική Διεύθυνση. Στις αιτήσεις οι ενδιαφερόμενες/οι δηλώνουν:

  1. στοιχεία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας,
  2. αριθμό μητρώου ασκουμένου και
  3. στοιχεία επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση).

ΕΔΩ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Κυριακή 19.5.2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου με την επωνυμία: «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος …