Μία η πρόσληψη στους Γιατρούς του Κόσμου

Υπεύθυνος για την αποτελεσματική διαχείριση των φαρμακευτικών αποθεμάτων, τη συλλογή και ανάλυση των στοιχείων που αφορούν στην κατανάλωση φαρμάκων, τη σύνταξη αναφορών και συμμετοχή σε συναντήσεις και τη συμβολή στην εκπαίδευση / βελτίωση ικανοτήτων του προσωπικού των ιατρικών κλιμακίων, θα είναι ο φαρμακοποιός πεδίου, που ζητείται για πρόσληψη από τους Γιατρούς του Κόσμου, που θα βρίσκεται υπό την τεχνική επίβλεψη του φαρμακοποιού στην Αθήνα και την επιχειρησιακή επίβλεψη του Συντονιστή Πεδίου.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν μέσω email ( recruitment@mdmgreece.gr ) στα Αγγλικά βιογραφικό σημείωμα και επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την ένδειξη   «Θέση Φαρμακοποιού πεδίου» διευκρινίζοντας την περιοχή απασχόλησης, έως τις  02/06/2017.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:   Γιατροί του Κόσμου
ΤΙΤΛΟΣ:             Φαρμακοποιός πεδίου (20 ώρες την εβδομάδα)
ΠΕΡΙΟΧΗ:          ΑΤΤΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΔΡΑΜΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:           Δεκέμβριος 2017
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ:  2/06/2017

Η Οργάνωση των ΓτΚ εξετάζει κάθε αίτηση με βάση τα προσόντα που ζητάει η κάθε θέση εργασίας και πάντα ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, θρησκευτικών και  πολιτικών πεποιθήσεων και με βάση την αρχή των ίσων ευκαιριών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για εσωστρέφεια που πληγώνει την παράταξη - O ΣΥΡΙΖΑ …