Στον Βαγγέλη Μαρινάκη το 22% του Mega και του ΔΟΛ γενικότερα

Άλλαξε χέρια σήμερα το μεσημέρι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη. Στον Βαγγέλη Μαρινάκη ανήκει πλέον ο ΔΟΛ όπως και το 22% των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε δηλαδή του Mega, καθώς ήταν αυτός που επικράτησε στην πλειοδοτική διαδικασία που μόλις ολοκληρώθηκε στον 6ο όροφο του Οργανισμού,

Σύμφωνα με πληροφορίες την μεγαλύτερη προσφορά κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ύψους 22,9 εκατ. ευρώ.

Η διαδικασία του πλειστηριασμού για την τύχη του ιστορικού Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη -ΔΟΛ η οποία αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στο μιντιακό τοπίο καθώς δεν αφορά μόνο τα έντυπα, τις ιστορικές εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και ΒΗΜΑ αλλά και το MEGA.

Οι φάκελοι των προσφορών άνοιξαν στον δεύτερο όροφο των εγκαταστάσεων του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου όπου βρίσκεται και το γραφείο του διαχειριστή της Grand Thornton, παρουσία δυο συμβολαιογράφων και του ειδικού εκκαθαριστή οπότε και θα κριθεί η τύχη και περίπου 600 εργαζομένων.

Πρόταση για την απόκτηση του ΔΟΛ είχε καταθέσει και η Dimera του Ιβάν Σαββίδη, αλλά ήταν μόλις 11 εκατομμύρια ευρώ. Η κυπριακή εταιρεία Vegata προσφέρει 21 εκατ. ευρώ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …