Συνάντηση Νεφελούδη με το Σωματείο Σχολικών Φυλάκων & Καθαριστριών Σχολικών Κτιρίων

Με τον Γ.Γ. του υπουργείου Εργασίας Αντρέα Νεφελούδη, συναντήθηκαν κατά την επίσκεψή του την Τρίτη στην Πάτρα, τα μέλη του Σωματείου Σχολικών  Φυλάκων και Καθαριστριών Σχολικών Κτιρίων, τα οποία του παρέθεσαν αναλυτικά τα αιτήματά τους:

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ:

  1. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2001-2006 (ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ,  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ  ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ -ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ).
  2. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ.( ΥΠΗΡΞΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ K. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ  ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ).

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ  ΣΧΟΛΙΚΕΣ  ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ (ΙΔΑΧ & ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ):

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.
  2. ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Ο Γ.Γ φυσικά και δεν έδωσε απάντηση, αλλά ως είθισται δεσμεύτηκε για άμεση κοινή συνάντηση του σωματείου με τους αρμόδιους υπουργούς και μεσολάβησή του για την επίλυση των θεμάτων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων έως 10.5.2024

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων από τον e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, υπουργείο εργασίας από 8 …