Μπράβο στους πολιτικούς μας!!! Για τα έσοδα τους βρήκαν λύση

Μπορεί το Ελληνικό κοινοβούλιο με την ψήφιση του ποολυνομοσχεδίου να κατάργησε την φοροαπαλλαγή για τις ιατρικές δαπάνες των πολιτών, αλλά προστάτευσε τα έσοδα των κομμάτων, αλλά δίνει φοροαπαλλαγή για όσους κάνουν δωρεές σε αυτά ή στους βουλευτές τους!!!!!

Ναι σωστά διαβάσατε και για του λόγου το αληθές, δείτε και την σχετική διάταξη:

«Το ποσόν της ιδιωτικής χρηματοδότησης που δίδεται στους δικαιούχους χρηματοδότησης (σ.σ πολιτικά κόμματα, βουλευτές κλπ) εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα του χρηματοδότη σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 19 του ν. 4172/2013.

Άρθρο 1, παράγραφος 7, του νόμου 4304 του 2014: Το ποσό της ετήσιας δαπάνης ενός φορολογούμενου για την ιδιωτική χρηματοδότηση πολιτικού κόμματος ή συνασπισμού κομμάτων εκπίπτει ολόκληρο από το φορολογητέο εισόδημα και μπορεί να δώσει έκπτωση φόρου έως και 200.000 ευρώ."

Άξιοι παιδιά! Για άλλη μια φορά αποδείξατε ότι νοιάζεστε μόνο για πάρτη σας!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Από το «ωσαννά» όλο το καλοκαίρι, περάσαμε ξαφνικά, μέσα σε 40 ώρες, «στο άρον- άρον σταύρωσον»

Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στον αρχηγό, τον υπαρχηγό, τον επιτελάρχη, τους αξιωματικούς, τους πυροσβέστες, τους δασοκομάντος, …