Στο πλευρό των εργαζομένων των υπό ειδική εκκαθάριση Συνεταιριστικών Τραπεζών η ΓΣΕΕ

Το "δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στις υπό ειδική εκκαθάριση Συνεταιριστικές Τράπεζες της χώρας", στηρίζει η ΓΣΕΕ, που σημειώνει ότι:

"Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, οι οποίοι πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα αλλεπάλληλες απεργιακές κινητοποιήσεις και έχουν προγραμματίσει από αύριο νέα 48ωρη απεργία, ζητούν το αυτονόητο: τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους και φυσικά τη ματαίωση των προγραμματισμένων απολύσεων.

Η Συνομοσπονδία συντάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να απορροφηθούν είτε από τις τράπεζες στις οποίες μεταβιβάστηκαν οι καταθέσεις των υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικών Τραπεζών, είτε από άλλες συστημικές τράπεζες όπως έγινε στο παρελθόν για τους εργαζόμενους άλλων Συνεταιριστικών Τραπεζών.

Καμία θέση εργασίας δεν πρέπει να χαθεί. Δεν υπάρχουν περιθώρια να αυξηθεί η λίστα των ανέργων και να βρεθούν χωρίς εισόδημα ακόμη εκατοντάδες οικογένειες."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προϋπολογισμός 2024: Ποιές είναι οι κύριες πηγές για την αύξηση των εσόδων

Οι θετικές εξελίξεις αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023, που διαμορφώθηκε στο 1,9% του …