ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας σήμερα

Στάση εργασίας λόγω της σημερινής συγκέντρωσης φορέων και κατοίκων, ενάντια στη νέα κατασκευή διοδίων μεταξύ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης (περιοχή Μέστης) ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ, για τους δημοσίους υπαλλήλους.

Το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή, η ΠΕΔ ΑΜ-Θ και παραγωγικοί φορείς της περιοχής διοργανώνουν προσυγκεντρώσεις και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, μετακίνηση με πούλμαν προς το χώρο της διαμαρτυρίας.

Αποφάσεις για στάση εργασίας έλαβε η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ύστερα από αίτημα του Νομαρχιακού Τμήματος Ροδόπης, όπως και  του Νομαρχιακού Τμήματος Έβρου και κάνοντας χρήση της εξουσιοδότησης του Γενικού Συμβουλίου.

Η στάση εργασίας είναι δίωρη, από τις 11:30πμ έως 1:30μμ και πεδίο εφαρμογής της είναι όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και οι Ο.Τ.Α. του Νομού Ροδόπης και του Νομού Έβρου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της MARC για τον ΑΝΤ1

Νέα δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό του ΑΝΤ1 Συγκεκριμένα στην εκτίμηση αποτελέσματος, ΝΔ 33,8%, ο …