Τα είπε όλα για τον Τσίπρα ο Σόιμπλε! Με μία μικρή φράση!

"Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός τάζοντας πως θα φορολογήσει τους εφοπλιστές και θα καταργήσει τα προνόμιά τους και τελικά το μόνο που έκανε ήταν να φορολογήσει μόνο τους αδύναμους. Αναδείχθηκε στην εξουσία, υποσχόμενος να καταργήσει τα προνόμια για τους εφοπλιστές, αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα».

Η φράση αυτή που αποτελεί και την απόλυτη αλήθεια για όσους δεν ανήκουν στο κόμμα του πρωθυπουργού και δεν κάνουν το άσπρο-μαύρο, ανήκει στον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Την είπε μιλώντας σε συνέδριο στη Γερμανία, στην προσπάθειά του να αντικρούσει τις εις βάρος του κατηγορίες,  περί «σκληρότητας» του ελληνικού προγράμματος, αφού ανέφερε: «Μην κατηγορείτε εμένα για τις δομικές αδυναμίες του ελληνικού προγράμματος».

Ότι θα συμφωνούσαμε και με τον Σόμπλε δεν το περιμέναμε σε αυτή την ζωή....Άλλη μία επιτυχία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ: Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο

Μεικτές τάσεις επικράτησαν χθες Παρασκευή στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου ο δείκτης Dow Jones …