Προδότες αυτοί που φεύγουν; Όχι αυτοί που τους διώχνουν; (VIDEO)

Προδότες επειδή δεν μένουν στον τόπο τους χαρακτήρισε τους νέους και τις νέες που αναζητούν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό ο κ. Κώστας Καζάκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του» τόνισε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία»!

Η αναφορά αυτή του κ. Καζάκου ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Πολλοί κατακρίνουν τον κ. Καζάκο που είναι διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και παράλληλα εισπράττει και σύνταξη πρώην βουλευτή.

Με νεότερες δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας, ο κ.Καζάκος επιχείρηση να κάμψει τις αντιδράσεις και ανέφερε ότι παρερμηνεύτηκε η δήλωσή του, καθώς τόνισε ότι χαρακτήρισε Εθνική προδοσία, το φαινόμενο της εγκατάλειωης της ώρας από τους νέους....

Την ίδια ώρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε την αντίθεση της στα σχόλια που ακούγονται για τον ηθοποιό, τονίζοντας πως δηλώσεις ανόητες θα έπρεπε να αντικρούονται με επιχειρήματα χωρίς να αποδομούνται οι εκφραστές τους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επίσκεψη Στέφανου Κασσελάκη στην Παλαιστίνη την Κυριακή και τη Δευτέρα

Κατά την επίσκεψή του ο κος Κασσελάκης θα επισκεφθεί τα Ιεροσόλυμα, την Βηθλεέμ και την …