Νέα δικαστική απόφαση υπέρ συμβασιούχων

Μετά την θετική απόφαση επί της αίτησης προσωρινής διαταγής, 47 συμβασιούχοι κέρδισαν και τα ασφαλιστικά μέτρα, αφού με δύο αποφάσεις του, το Ειρηνοδικείο Κομοτηνής υποχρεώνει τους δύο δήμους Κομοτηνής (28) και Αρριανών (19), να καταβάλουν στους εργαζόμενους δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών (από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2017).

Υπενθυμίζεται από το "aftodioikisi.gr", ότι με αντίστοιχες αποφάσεις του λίγο πριν το Πάσχα το ίδιο Δικαστήριο είχε κάνει δεκτές τις δύο αιτήσεις προσωρινής διαταγής υποχρεώνοντας τους δήμους Κομοτηνής και Αρριανών να καταβάλουν το 40% των δεδουλευμένων για τους τρεις πρώτους μήνες του 2017.

Τώρα, με τις νεότερες αποφάσεις επί των ασφαλιστικών μέτρων, οι εργαζόμενοι θα λάβουν και το υπόλοιπο 60% για το πρώτο τετράμηνο του 2017.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Μεταλυκειακό Έτος

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι από σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα …