Δύο τα νέα εργατικά ατυχήματα

Σε αλιευτικό σκάφος επέβαινε 40χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, με συνέπεια να ακρωτηριαστεί ο αντίχειρας του αριστερού του χεριού, το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο έξω από το Ενετικό Λιμάνι της πόλης.

Το αλιευτικό κατά το "e-kriti, επέστρεψε στο λιμάνι όπου εκεί περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε  και μετέφερε τον 40χρονο Αιγύπτιο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν να είναι πολύ δύσκολο να σωθεί το δάκτυλό του.

Εντωμεταξύ ώρες πριν και πάλι στην Κρήτη, αλλά αυτή τη φορά στην περιοχή του Μακρύ Τοίχου Νέας Κυδωνίας στα Χανιά, 25χρονος εργάτης, κατέληξε στο νοσοκομείο, έχοντας πέσει από σκαλωσιά ύψους 7 μέτρων, κατά τη διάρκεια εργασιών, με τα αίτια ακόμα να μην έχουν διευκρινιστεί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 25χρονο και τον μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τις πηγές του "cretalive", η κατάσταση της υγείας του 25χρονου δεν εμπνέει ανησυχία.


 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …