25 Δημοτικές νέες θέσεις

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τo χρονικό διάστημα από 27-6-2017 έως και 10-9-2017 , συνολικού αριθμού είκοσι τεσσάρων (25) ατόμων, για τις ανάγκες Πυροπροστασίας  του,  ανακοινώνει ο Δήμαρχος Τρίπολης.

Ειδικότητες:

  • Δέκα (10) φυλάκων κατηγορίας ΥΕ
  • Δεκατριών (13) Οδηγών με άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.)

Σε περίπτωση μη υποβολής ικανού αριθμού αιτημάτων, οι κενές θέσεις θα καλυφθούν από φύλακες κατηγορίας ΥΕ, κατόχους άδειας οδήγησης τουλάχιστον Β΄ κατηγορίας .

  • Δύο (2) χειριστών Μ.Ε (διαμορφωτήρα – ισοπεδωτή γαιών) με άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου (Μ.Ε.) ομάδας Β, ειδικότητας 3 του Π.Δ. 113/2012 για τα Μ.Ε. 3.5 της κατάταξης του άρθρου 2 της απόφασης με αριθμ. οικ. 1032/166/Φ.Γ. 9.6.4 (Η)/5.3.2013 (*), και άδεια οδήγησης ερασιτεχνική ή επαγγελματική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Δήμο Τρίπολης έως και 19 Ιουνίου 2017.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Δεν μετανιώνω για την απόφαση να παραιτηθώ

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας του πανεπιστημίου Koc Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Koc ανακηρύχθηκε ο …