ΣΟΚ: Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε μαθητή Δημοτικού στην Ελλάδα

Ένα αγοράκι μόλις 10 ετών έχασε την ζωή του στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, το απόγευμα της Πέμπτης. Έκπληκτοι οι γονείς του παιδιού, όλοι οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι υπόλοιποι κηδεμόνες, είδαν το μικρό παιδί να χάνει τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια της σχολικής γιορτής για την λήξη της φετινής σχολικής περιόδου, να πέφτει και να χτυπά το κεφάλι του.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το 10χρονο αγοράκι στο «Νοσοκομείο Παίδων» όπου και διασωληνώθηκε, όταν όλοι πίστευαν ότι λιποθύμησε.

Οι γιατροί πιστεύοντας το ίδιο έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον μαθητή, ο οποίος λίγο μετά εξέπνευσε και στην ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Παίδων ανέφερε:

«Ο ανήλικος Σ.Μ., 11 ετών, διεκομίσθη στο νοσοκομείο στις 22:30 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνωμένος, σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Το πρωί της Παρασκευής (09/06/2017) εστάλη για νεκροψία – νεκροτομή, αναφέρει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία».

Όμως η τραγική αλήθεια αποκαλύφθηκε μερικές ώρες αργότερα από τον ιατροδικαστή κ.Καλογριά.

Το παιδί είχε δεχθεί βολίδα από σφαίρα!

"Το πρώτο μέλημα  των γιατρών ήταν να επαναφέρουν στη ζωή το παιδάκι, το οποίο όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν κλινικά νεκρό. Δεν μπορούσαν οι γιατροί να δουν το τραύμα στο κεφάλι του, καθώς ήταν στο δεξί μέρος, πάνω στο θόλο, και μάλιστα έσπασε το κρανίο, προκαλώντας τεράστια βλάβη στον εγκέφαλο.

Βλέποντας την πρώτη εικόνα του παιδιού, ούτε εγώ  μπόρεσα αρχικά να αντιληφθώ την αιτία θανάτου.

Όταν άρχισα να κάνω την νεκροτομή διαπίστωσα την τραγική αλήθεια", και όπως ο ίδιος δήλωσε στο Star, "παρά το γεγονός ότι τα μάτια μου έχουν δει πάρα πολλά, σοκαρίστηκα. Η σφαίρα διαπέρασε το δεξιό μέρος του εγκεφάλου, τον θόλο, έσπασε το κρανίο και μπήκε μέσα στον εγκέφαλο".

Η σφαίρα έχει δοθεί στο εργαστήριο εγκληματολογικών ερευνών, και από την βαλλιστική έρευνα που θα γίνει, θα φανεί αν το εν λόγω πιστόλι έχει χρησιμοποιηθεί ξανά, ενώ κλιμάκιο της αστυνομίας ερευνά την περιοχή.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ 3Κ/2024. Προσλήψεις στην Τράπεζα Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο (ΦΕΚ)

ΑΣΕΠ 3Κ/2024 – ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 14/01.05.20243Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με …