Προκηρύξεις σε μία σειρά Δήμους για προσλήψεις

Δεκάδες θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει και ήδη τρέχουν σε πολλούς δήμους της χώρας αυτή την περίοδο με τις ημερομηνίες να είναι καταληκτικές για την αποστολή των  βιογραφικών από τους ενδιαφερόμενους.

Προσλήψεις 3 ατόμων στο Δ. Λέρου

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 3 ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λέρου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης – Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», στο Δήμο Λέρου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πρόσληψη ναυαγοσώστη στο Δ. Ανατολικής Μάνης

Ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί κατ εξαίρεση τους 3 συνολικά μήνες, μέσα σε συνολικό διάστημα 12 μηνών), συνολικού αριθμού ενός ατόμου, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προσλήψεις 25 ατόμων στο Δ. Κορδελιού-Ευόσμου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού-Ευόσμου ΔΗ.Κ.Ε.Κ-Ε καλεί όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ως ωρομίσθιοι, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας 2 μηνών για το έτος 2017 και για το χρονικό διάστημα από 20 Ιουνίου 2017 έως 20 Αυγούστου 2017 να εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποβάλλοντας αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προσλήψεις 5 ατόμων στο Δ. Θέρμης

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου ( 2/µηνα) , συνολικά 5 ατόµων για την χρονική περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2017.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πρόσληψη ενός ατόμου στα Κύθηρα

Ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού ορισμένου Χρόνου διάρκειας 2 μηνών, συνολικά ενός ατόμου, για την κάλυψη εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυθήρων με ειδικότητα ΔΕ Εισπράκτορας Λιμενικών Τελών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσλήψεις 3 ατόμων στο Δ. Ηρακλείου

Ανακοινώνεται η  πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 3 ατόμων για την κάλυψη εποχικών η παροδικών αναγκών του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου που εδρεύει στο Νομό Ηρακλείου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσλήψεις 13 ατόμων στο Δ. Έδεσσας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης , συνολικά 13 υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2017, ανά Δημοτική Ενότητα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσλήψεις 4 ατόμων στην Π. Στερεάς Ελλάδας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά 4 ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών εκτάκτων και εποχικών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσλήψεις 24 ατόμων στο Δ. Τρίπολης

Ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου τo χρονικό διάστηµα από 27-6-2017 έως και 10-9-2017 , συνολικού αριθµού 24 ατόµων, για τις ανάγκες Πυροπροστασίας του ∆ήµου Τρίπολης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσλήψεις ναυαγοσωστών στο Δ. Πύργου

O δήμος Πύργου ανακοινώνει την πρόσληψη 5 ναυαγοσωστών για την κάλυψη εποχικών αναγκών των πολυσύχναστων παραλιών του.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ασκούμενοι Δικηγόροι στο δήμο Αθηναίων (αιτήσεις – δικαιολογητικά)

Ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί όσες/ους ασκούμενες/ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας 6 μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών να υποβάλλουν την αίτηση τους έως 16/06/2017.

Οι  θέσεις ασκούμενων δικηγόρων που θα πραγματοποιήσουν την άσκησή τους στη Νομική Διεύθυνση του Δήμου Αθηναίων, ορίζονται σε δεκαπέντε (15). Ως ημερομηνία έναρξης της άσκησης διάρκεια έξι (6) μηνών ορίζεται η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων συντάσσονται σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα που χορηγεί ο Δήμος Αθηναίων και υποβάλλονται αποκλειστικά στο πρωτόκολλο του Δήμου Αθηναίων, Λιοσίων 22, 2ος όροφος.

Ο έλεγχος των αιτήσεων των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί στη Νομική Διεύθυνση.

Στα αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες δηλώνουν: α) στοιχεία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, β) αριθμό μητρώου ασκούμενου και γ)στοιχεία επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στην Καμηλόβρυση Λαμίας

Φωτιά τώρα, απόγευμα Κυριακής 30.6.2024, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καμηλόβρυση Λαμίας   Επιχειρούν 28 …