Ξέφυγε τελείως η κατάσταση! Οδηγός σε συρμό ο Τσάνγκ του Survivor! (VIDEO&ΦΩΤΟ)

Μεγάλες διαστάσεις, όπως ήταν φυσικό πήρε προκαλώντας αντιδράσεις ακόμα και μεταξύ των συναδέλφων της, η απόφαση γυναίκας οδηγού συρμού του ηλεκτρικού, να επιτρέψει στον Ορέστη Τσανγκ από το Survivor, εν ώρα κίνησης του συρμού με επιβάτες, να καθίσει στην θέση της και να...οδηγήσει!

Ο πρώην παίχτης του παιχνιδιού, ανέβασε στο Instagram, ένα βίντεο, στο οποίο «οδηγεί»!

«Καλησπέρα σας, σε λίγο φθάνουμε στην Κηφισιά, δέστε τις ζώνες σας, όλα καλά! Είμαστε στον συρμό από Πειραιά προς Κηφισιά και σας περιμένω όλους. Να ΄στε καλά! Φιλάκια!», ανέφερε.

ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όπως ήταν φυσικό μόλις το βίντεο ήρθε στην δημοσιότητα, η ΣΤΑΣΥ έθεσε σε διαθεσιμότητα την οδηγό που τον έβαλε στη θέση της και έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι διαδικασίες για την πειθαρχική της δίωξη, καθώς εκτίμησε πως τέθηκε σε κίνδυνο η ασφαλής μετακίνηση του επιβατικού κοινού!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Πτώση 0,92% σημειώνει ο Γενικός Δείκτης Τιμών

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,97% Πτωτικές τάσεις, με χαμηλό τζίρο, καταγράφουν …