Περιγραφή και προθεσμίες 13 θέσεων

Καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους να υποβάλουν αίτηση για μία σειρά θέσεων, με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002074 στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 9 (Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και διακρίσεων – Διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής), που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, του Ε.Π. Αττικής 2014-2020, ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, που προβαίνει στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση έργου, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Νοητική Υστέρηση»: Παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας, παραμονής και δικτύωσης για Άτομα με Νοητική Υστέρηση».

Για την περιγραφή κάθε θέσης εργασίας, τις ελάχιστες προϋποθέσεις, τα κριτήρια επιλογής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά παρακαλώ συμβουλευτείτε το παράρτημα της σχετικής Πρόσκλησης στο www.coveramea.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες ή να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Συνδέσμου στη διεύθυνση:

  • Β. Μελά 1, Τ.Κ. 155 62, Χολαργός Αττικής (Τηλέφωνο: 2106511432),

Υπόψιν κας Λέτσου Ελένης,   έως 15/06/2017, από 9.30 έως 14.30.

Ειδικότητες:

  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 1 Κοινωνικός Λειτουργός (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 20 Α/Μ, Έμμισθο προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου)
  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 2 Βοηθός Νοσοκόμου (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 16,5 Α/Μ, Έμμισθο προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου)
  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 3 Βοηθητικό Προσωπικό (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 33 Α/Μ, Έμμισθο προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου)
  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 4 Βοηθητικό Προσωπικό – Γενικών καθηκόντων (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 33 Α/Μ, Έμμισθο προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου)
  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 5 Εκπαιδευτής (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 16,5 Α/Μ, Έμμισθο προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου)
  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 6 Εκπαιδευτής (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 16,5 Α/Μ, Έμμισθο προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου)
  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 7 Εκπαιδευτής (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 16,5 Α/Μ, Έμμισθο προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου)
  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 8 Βοηθός Πρακτικής (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 16,5 Α/Μ, Έμμισθο προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου)
  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 9 Βοηθός Πρακτικής (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 16,5 Α/Μ, Έμμισθο προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου)
  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 10 Διοικητικό Προσωπικό (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 16,5 Α/Μ, Εξωτερικός συνεργάτης με σύμβαση ορισμένου χρόνου)
  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 11 Γυμναστής (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 16,5 Α/Μ, Έμμισθο προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου)
  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ 13 Ψυχολόγος (η απασχόληση στο έργο συνίσταται σε 16,5 Α/Μ, Έμμισθο προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου)

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης από Θεσσαλονίκη: Να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τη στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών

Επισήμανε ότι "η αναμέτρηση των ευρωεκλογών πρέπει να γίνει το τέλος της αλαζονείας και η …