Είκοσι τρεις (23) συμβάσεις ορισμένου χρόνου

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αναβάθμιση-βελτίωση λειτουργιών προστασίας ευαίσθητου εξοπλισμού και ερευνητικών υποδομών στους χώρους του ΕΜΠ» με κωδικό ΕΛΚΕ 65/2127 και Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Ε.Μ.Π. κ. Γκόλια Ιωάννη, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να συνάψει είκοσι τρεις (23) συμβάσεις ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου 3 μηνης διάρκειας για την 24 ωρη φύλαξη χώρων ευθύνης του ΕΜΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να τη συνυποβάλουν με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εντός προσηκόντως σφραγισμένου φακέλου, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Ηρώων Πολυτεχνείου 7-9, ΤΚ 15782, Ζωγράφου (Γραφείο Πρωτοκόλλου) του ΕΛΚΕ ΕΜΠ με την ένδειξη: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΙΩΝ (23) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 3 ΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΕΡΓΟ ««Αναβάθμιση-βελτίωση λειτουργιών προστασίας ευαίσθητου εξοπλισμού και ερευνητικών υποδομών στους χώρους του ΕΜΠ» με κωδικό ΕΛΚΕ 65/2127 και Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Ε.Μ.Π. κ. Γκόλια Ιωάννη

Σημείωση: ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,28%, στα 157,09 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αγορά παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες κατέγραφαν …