Μόνιμες θέσεις για άνω των 500 προσληφθέντων

Θα εγκρίνει μέσα στις επόμενες ημέρες την πρόσληψη των υπαλλήλων για να καλύψουν πάγιες ανάγκες της επιχείρησης, ενόψει και του ανοίγματος που θα κάνει στην λιανική αγορά πώλησης ρεύματος, το Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΛΤΑ, για 510 μονίμες θέσεις, εκ των οποίων 220 θα είναι διανομείς (Ταχυδρόμοι) και 215 υπάλληλοι Εσωτερικής Εκμετάλλευσης.

Επιπλέον θα υπάρξουν και άλλες 75 θέσεις θα αφορούν σε μικρότερο αριθμό τις ειδικότητες Διοικητικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πληροφορικής, Οδηγών και Διαμετακομιστών.

Η σχετική προκήρυξη των ΕΛΤΑ, θα δημοσιευτεί στον ΑΣΕΠ, προκειμένου να ακολουθήσει η διαγωνιστική διαδικασία, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι Χούθι θέλουν να κυριαρχήσουν στην Υεμένη

Mετά από ένα διάλειμμα περίπου δύο εβδομάδων οι αντάρτες Χούθι ξεκίνησαν ξανά τις πυραυλικές επιθέσεις …