Το Κοινωνικό πρόσωπο από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας(ΦΩΤΟ)

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου και στηρίζει το έργο Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Εθελοντική Αιμοδοσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιείται στην Πλατεία Γεωργίου έως το Σάββατο 17/06/2017.

Το Ε.Κ.Πάτρας καλεί τα μέλη του να γίνουν φορείς διάδοσης αυτής της μορφής εθελοντισμού και να συνδράμουν με τη συμμετοχή τους χαρίζοντας ζωή στους συνανθρώπους μας. Οι αιμοληψίες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 09:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ., ενώ την Τρίτη και Πέμπτη θα διεξάγονται και το απόγευμα ώρες 17:30 μ.μ. έως 20:30 μ.μ.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και αφορά όλους μας. Με μία αιμοδοσία σώζονται μέχρι 3 ζωές ενηλίκων ή μέχρι 6 ζωές παιδιών.

Οφείλουμε να γίνει συνείδηση και να διώξουμε κάθε αδικαιολόγητο φόβο και προκαταλήψεις.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 322,37 μονάδων (+0,85%), στις 38.225,66 μονάδες …