Προσλήψεις σε Διεύθυνση Υλικού της ΔΕΗ

Ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, µε σύµβαση εργασίας για συνολικά δύο (2) ατόµων, σχετικά με την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (∆ΥΠΠ), που εδρεύει στην Αθήνα, (Χαλκοκονδύλη 22) του Νοµού Αττικής, ως "2 ΠΕ Μηχανικών (Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων)", θα πραγματοποιηθούν οι προσλήψες αυτές, με την υποβολή των αιτήσεων να ολοκληρώνεται στις 20 του μηνός.

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ∆ΕΗ ΑΕ / ∆ιεύθυνση Υλικού και Προµηθειών Παραγωγής, Χαλκοκονδύλη 22 Τ.Κ. 104 32 – ΑΘΗΝΑ, Απευθύνοντάς την υπόψη κας Κουµπαρούλη Βασιλικής, 2ος όροφος, γραφείο 204, τηλ. επικοινωνίας: 210 – 5292698.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2017 για τον Διεύθυνση Υλικού & Προμηθειών Παραγωγής 
Έντυπο Αίτησης
Παράρτημα
Παράρτημα Η/Υ
Παράρτημα Γλωσσομάθειας
Υπεύθυνη Δήλωση Απασχόλησης
Υπεύθυνη Δήλωση Απασχόλησης ΔΕΗ

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρωμές ΟΠΕΚΑ, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, ενοικίου, προνοιακά Μαιου 2024

ΟΠΕΚΑ. Πληρωμή ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, ενοικίου, προνοιακά επιδόματα και παροχές για τον μήνα Μάιο 2024. …