Εργατικό ατύχημα με δύο τραυματίες στην ομάδα «ΔΙΑΣ»

Σε ώρα υπηρεσίας και μάλιστα κατά την διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου που είχε κλαπεί, τραυματίστηκαν στη Βέροια δύο αστυνομικοί της ομάδας «Δίας», όταν δέχθηακν κλήση από ιδιοκτήτη ΙΧΕ αυτοκινήτου που είχε αντιληφθεί την προσπάθεια αγνώστου να διαρρήξει το όχημά του, ο οποίος τα κατάφερε και όταν έφτανε η αστυνομική βοήεθια, ο δράστης είχε βάλει μπρος και έκλεβε το αυτοκίνητο, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με το "verianet.gr", ακολούθησε καταδίωξη, με τον οδηγό να κατευθύνεται στην έξοδο της πόλης, προς την Εγνατία οδό, όπου σε κάποιο σημείο τον πλησίασε δίκυκλο της αστυνομίας.

Τότε ο δράστης πάτησε απότομα φρένο, ο αστυνομικός–οδηγός της μοτοσικλέτας τον απέφυγε, και τον προσπέρασε και στη συνέχεια ο δράστης χτύπησε με το αυτοκίνητο τη μηχανή, ανατρέποντάς την.

Από την πτώση τραυματίστηκαν οι δυο αστυνομικοί που επέβαιναν, ο ένας μάλιστα υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Ο δράστης κατευθύνθηκε στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Κουλούρας, έριξε το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χωράφι και διέφυγε τρέχοντας και αναζητείται.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΗΕ: Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο

Τον Απρίλιο, η τιμή του κρέατος ήταν αυτή που κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση (+1,6%) παγκοσμίως …