Μία η πρόσληψη που ανακοίνωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε. (ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε) επιθυμεί να καλύψει τη θέση τη θέση Δημοσιογράφου- Ανταποκριτή στην Τουρκία με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Προσόντα Επιλογής:

  1. Γνώση άπταιστα της Τουρκικής γλώσσας και αυτό να πιστοποιείται από σπουδές στην Τουρκία αναγνωρισμένες ή μη στην Ελλάδα.
  1. Αποδειγμένη εμπειρία ανταποκριτή- δημοσιογράφου στην Τουρκία 15 έτη και άνω η οποία θα αποδεικνύεται από την εργασία του σε τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα καθώς και σε έντυπα τα οποία εκδίδονται στην Τουρκία (σε Ελληνική ή Τουρκική γλώσσα).

Χαρακτηριστικά Υποψηφίων:

  • Να διαμένει στην Τουρκία ώστε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις καθώς και να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση και κάλυψη γεγονότων.
  • Να έχει υπηκοότητα Τουρκική και Ελληνική.
  • Η θητεία του Ανταποκριτή είναι μονοετής.
  • Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα παρέχει τις υπηρεσίες του στην εταιρεία.

Επισημαίνεται ότι η επιλογή θα γίνει από την αρμόδια τριμελή επιτροπή αξιολόγησης που συστήθηκε στις 13/06/2017 απόφαση του Προέδρου-Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας κατ ’αρθρο 20 παρ. 1 περ. γ του ΠΔ 191/2008 μετά από συνέντευξη των υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις πρόσληψης, συνεπώς δεν τίθεται θέμα προτεραιότητας κατά την υποβολή του βιογραφικού.

Οι ενδιαφερόμενοι /ες καλούνται να υποβάλλουν το βιογράφικό τους έως και τις 30/06/2017 στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό στην οδό Τσόχα 36 στον 2ο όροφoς.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …