Στα Εξάρχεια οι αστυνομικοί...Στο Κολωνάκι οι αναρχικοί

Στην απόφαση των Αστυνομικών να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων, στις 18:00 το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης 29 Ιουνίου, φαίνεται πως θέλουν να απαντήσουν οι αναρχικοί.

Την συγκεκριμένη συγκέντρωση στη πλατεία Κολωνακίου προαναγγέλλει η αναρχική συνομοσπονδία, την ίδια ώρα που στελέχη της αστυνομίας και συγκεκριμένα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση κατά του άβατου στην πλατεία Εξαρχείων ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Η ανακοίνωση της εκδήλωσης έχει αναρτηθεί σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέματα την αστυνομική βία και την κρατική καταστολή, ενώ μάλιστα σημειώνουν πως  θα ακολουθήσει συναυλία τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση των θυμάτων αστυνομικής βίας και κρατικής καταστολής. «Να είμαστε όλοι εκεί. Venceremos» καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα στελέχη της αστυνομίας εξετάζουν αν πρόκειται για ψευδή είδηση ή αν πρόκειται για μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν σχεδιάζοντας μέτρα ασφαλείας για δύο πρωτόγνωρες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, αν τελικά πραγματοποιηθούν, όπως ακταλήγει στο δημοσίευμά του το "thecaller.gr".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γκιουλέρ: «Θα ήμασταν… ευχαριστημένοι εάν η Ελλάδα αποκτούσε F-35»

Επίδειξη αδιαλλαξίας για το κυπριακό από τον Γιασάρ Γκιουλέρ: «Στην Κύπρο επικρατεί ειρήνη εδώ και …