Θέσεις για μόνιμη απασχόληση

Ότι έχουν δρομολογηθεί οι προσλήψεις 450 μόνιμων γιατρών με εξειδίκευση στην επείγουσα ιατρική, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) των νοσοκομείων, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην 24ωρη λειτουργία ορισμένων δομών ΠΦΥ στο Λεκανοπέδιο αλλά και στην αναδιοργάνωση του συστήματος εφημεριών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στη συνάντηση που είχε με την Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΕΝΓΕ με αντικείμενο τις νέες ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις των γιατρών.

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε τέλος από τους νοσοκομειακούς γιατρούς να συμβάλουν μέσα από μια Κοινή Επιτροπή Υπουργείου- ΟΕΝΓΕ στον καλύτερο σχεδιασμό των αναγκαίων μονίμων προσλήψεων για την εφαρμογή του νόμου και δεσμεύθηκε ότι θα πάρει υπόψη του τις επιμέρους παρατηρήσεις τους πριν προχωρήσει στην τελική νομοτεχνική διατύπωση των προτεινόμενων αλλαγών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …