Εργοδότες παρεμβαίνουν σε εκλογές εμποροϋπαλλήλων!(VIDEO)

Η καταγγελία του Συλλόγου Ιδιωτικών υπαλλήλων κατά αλυσίδας Super Market και εργοδοτών, όπου εργαζόμενοι υπό τον φόβο απόλυσης καθοδηγούνται στις εκλογές, έχει προκαλέσει αίσθηση!

Όπως αποκάλυψε το ergasianews.gr, στο άρθρο του το Σάββατο 24 Ιουνίου , με τίτλο: 

"Παρέμβαση-καταγγελία σχετικά με τις εκλογές του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας «Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»",

"Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια νομικών εργατολόγων και ποινικολόγων, ώστε να εξεταστεί κάθε πιθανός νομικός χειρισμός. Μένει αυτή η λίστα να επιβεβαιωθεί και στην κάλπη, ώστε με τον πλέον αυταπόδεικτο τρόπο να έχει συντελεστεί και το αξιόποινο της πράξης. Η παρέμβαση δηλαδή του εργοδότη στην εσωτερική λειτουργία και η επιρροή του εκλογικού αποτελέσματος ενός εργατικού σωματείου."

Για το θέμα αυτό μιλώντας ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος-Πρόεδρος ΟΙΥΕ – Επικεφαλής ΕΝ.ΕΡΓΑ, στο δελτίο ειδήσεων του "Suber B", τόνισε μεταξύ άλλων:

"Η παρέμβαση της εργοδοσίας στις εκλογές ενός συλλόγου εργαζομένων είναι το πρόβλημα. Η διακίνηση των προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων της είναι το πρόβλημα. Η θρασύτητα με την οποία παραβιάζεται ο Νόμος 1264/1982 με τη συμμετοχή συνδικαλιστικών στελεχών, υποτίθεται ταγμένων στην προάσπιση των «ιερών και οσίων» του συνδικαλιστικού κινήματος είναι το πρόβλημα."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράνομη λειτουργία συνεργείου αυτοκινήτων σε περιοχή αμιγούς κατοικίας

Ιστορικό Ο Συνήγορος του Πολίτη κλήθηκε να διαμεσολαβήσει κατόπιν αναφοράς περί της σύννομης λειτουργίας ηλεκτρολογείου …