Κλιμακώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ-Έως και την Πέμπτη τα απορρίμματα στους δρόμους

Αμετακίνητοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στους Δήμους όλης της χώρας, υπό την καθοδήγηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που κλιμακώνουν μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 29 Ιουνίου, ζητώντας από την κυβέρνηση να μην καταθέσει σήμερα στη Βουλή, την νομοθετική της ρύθμισης, την οποία απορρίπτουν με το αιτιολογικό ότι δεν καλύπτει τους συμβασιούχους γιατί δεν τους μονιμοποιεί και για αυτό εντός της ημέρας θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, για τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων:

Δευτέρα στάση εργασίας από τις 11:00 έως το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας και η πραγματοποίηση συλλαλητηρίων στις πρωτεύουσες των νομών. Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 11:30 έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Πέμπτη 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα έξω από τα γραφεία της στις 10:30. Μετά θα γίνει πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας, μετά την έκτακτη συνεδρίαση της ομοσπονδίας, τόνισε:

«Δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω αν η κυβέρνηση δεν κάνει αορίστου χρόνου τους εργαζόμενους που με δική της ευθύνη ανανέωσε τις συμβάσεις τους. Καλούμε την κυβέρνηση να μην καταθέσει τη νομοθετική ρύθμιση, γιατί θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, θα στείλει στην απόλυση χιλιάδες εργαζόμενους και στους ιδιώτες την αποκομιδή σκουπιδιών. Τη Δευτέρα θα έχουμε τη δική μας πρόταση».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Aston Martin: Διπλασίασε τις ζημιές

Σταμάτησε την παραγωγή βασικών μοντέλων και ετοιμάζεται να φέρει να μοντέλα στην αγορά  Διευρύνθηκαν οι …