Έσβησε η γελαστή τηλεπαρουσιάστρια μόλις στα 38 της χρόνια

Η 38χρονη τηλεπαρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη που εδώ και χρόνια έδινε δημόσια πάλη με τη νευρική ανορεξία, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της επί της οδού Θήρας στην Κυψέλη

Νεκρή φέρεται να βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, από συγγενή της, σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στο κέντρο της Αθήνας η τηλεπαρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη που έδινε πολύχρονη μάχη με την ανορεξία. Την άτυχη γυναίκα βρήκε στο διαμέρισμα της στενός συγγενής της που είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί της. Ο συγγενής της ακολούθως ενημέρωσε την Αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της πρώην παρουσιάστριας.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν παραβίασης του σπιτιού ούτε ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Περισσότερες διευκρινίσεις για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της θα δοθούν μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η Νανά Καραγιάννη έδινε πολύχρονη μάχη με την ανορεξία.

Η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας αρκετές φορές σε νοσοκομείο και πρόσφατα είχε δηλώσει ότι το βάρος της είχε μειωθεί παλαιότερα στα 25 - 26 κιλά.

Η πιο πρόσφατη εισαγωγή της στο νοσοκομείο ήταν πριν από 1,5 μήνα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρισμός για Όλους 2024. Ενέργειες των δικαιούχων που κληρώθηκαν

Τουρισμός για Όλους 2024. Έγινε η κλήρωση. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων …