Απλήρωτοι και πάλι οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Σαφές μήνυμα ότι ίσως προχωρήσουν και πάλι σε κινητοποιήσεις, όνταε σχεδόν δύο μήνες απλήρωτοι, στέλνουν τόσο στον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη,όσο και στην διοίκηση του ΟΑΕΣΘ, οι εργαζόμενοι του οργανισμού.....

Μιλώντας μάλιστα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης, σημείωσε ότι το απόγευμα αναμένεται η απάντηση του υπουργού στο αίτημα για συνάντηση, που είχε διατυπωθεί από την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπίρτζης είχε διαβεβαιώσει ότι εντός της εβδομάδας το ελληνικό Δημόσιο αναμένεται να καταβάλει στον ΟΑΣΘ το ποσό των 11,5 εκατ. ευρώ που προκύπτει από τη διαφορά ΦΠΑ.

Από τις 20/7/2015 ο Οργανισμός εισέπραττε με 13% ΦΠΑ και απέδιδε με 23%, ποσοστό, το οποίο από την 1/6/2016 ανέβηκε στο 24%.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράνομη λειτουργία συνεργείου αυτοκινήτων σε περιοχή αμιγούς κατοικίας

Ιστορικό Ο Συνήγορος του Πολίτη κλήθηκε να διαμεσολαβήσει κατόπιν αναφοράς περί της σύννομης λειτουργίας ηλεκτρολογείου …