Ο οίκος αξιολόγησης "Moody's", τραβά το χαλί στην "Frigoglass"

Σε καθεστώς «μερικής χρεοκοπίας» (Llimited Default) έθεσε ο οίκος αξιολόγησης Moody' s την Frigoglass μετά και την αθέτηση πληρωμής κουπονιού αξίας 250 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Moody's και τα όσα δημοσιεύει το liberal.gr, η εταιρεία δεν κατάφερε να πληρώσει μη εξασφαλισμένους τίτλους, παρά την περίοδο χάριτος 30 ημερών που της είχε δοθεί.

Το outlook όλων των αξιολογήσεων παραμένει αρνητικό.

Υπενθυμίζεται πως στις 31 Μαΐου, οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο που δραστηριοποιείτια στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, είχαν προχωρήσει σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, μετά την ανακοίνωση της Διοίκησης της επιχείρησης, για τριήμερη εκ περιτροπής εργασία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράνομη λειτουργία συνεργείου αυτοκινήτων σε περιοχή αμιγούς κατοικίας

Ιστορικό Ο Συνήγορος του Πολίτη κλήθηκε να διαμεσολαβήσει κατόπιν αναφοράς περί της σύννομης λειτουργίας ηλεκτρολογείου …