Βγαίνουν τα απορριμματοφόρα στους δρόμους-Ξεκινά η αποκομιδή

Tην αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην συνεδρίασή της που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά. Δεν έλαβε απόφαση για το πως θα κινηθεί στς επόμενες ημέρες όσον αφορά στο αίτημά της για την μονιμοποίηση των συμβασιούχων και παραπέμπει το θέμα στους ακτά τόπους συλλόγους για να αποφασίσουν.

Από το βράδυ που λήγει η απεργία, στην Πάτρα αναμένεται να βγουν τα απορριμματοφόρα για να ξεκινήσει η αποκομιδή, αν και λόγω του όγκου των σκουπιδιών, θα απαιτηθούν αρκετά 24ωρα για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση σε ολόκληρο το δήμο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράνομη λειτουργία συνεργείου αυτοκινήτων σε περιοχή αμιγούς κατοικίας

Ιστορικό Ο Συνήγορος του Πολίτη κλήθηκε να διαμεσολαβήσει κατόπιν αναφοράς περί της σύννομης λειτουργίας ηλεκτρολογείου …