Θερινό πρόγραμμα δρομολογίων του ΟΑΣΘ

Από το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 αρχίζει η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων. Κατά 20% μειωμένα από τη χειμερινή περίοδο, όλα τα λεωφορεία θα διαθέτουν σύστημα κλιματισμού. Σε ισχύ δύο ΕΞΠΡΕΣ δρομολόγια προς τις παραλίες της Επανομής και της Μηχανιώνας.

Αναλυτικά:

Από το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 αρχίζει η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων, σύμφωνα με το οποίο θα κυκλοφορούν καθημερινά 418 λεωφορεία έναντι των 523 που κυκλοφορούσαν κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο, ήτοι μειωμένα μόνο κατά 20% παρά την κατά 30% τουλάχιστον μείωση της επιβατικής κίνησης λόγω των θερινών διακοπών.

Για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται:

  • Από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 11085 και 2310 981 100.
  • Από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.grμέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και στη διεύθυνση m.οasth.gr μέσω κινητού τηλεφώνου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγραμμα Σταθερότητας: Εξαγωγές, τουρισμός και Ταμείο Ανάκαμψης

Η δημοσιονομική πειθαρχία θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, εάν η χώρα επιθυμεί να αποφύγει …