Θέση απασχόλησης από Δ.Ε.Υ.Α

Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2μηνα), ενός(1) ατόμου και συγκεκριμένα, στην ειδικότητα "1 Χειριστής Μηχανημάτων έργου (JCB)", ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης.

Απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής

  1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος στις ειδικότητες που απαιτούνται (Χειριστής Μηχανημάτων έργου (JCB))
  2. Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική ή επαγγελματική,
  3. Οποιοδήποτε Απολυτήριος Τίτλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ή οποιοσδήποτε Απολυτήριος Τίτλος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μαζί με την αίτηση να προσκομίσουν:

  • φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας καθώς και
  • Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 Ν. 1599/1986

που να δηλώνει ότι δεν έχει κώλυμα πρόσληψης λόγω παράτασης ή σύναψης νέας σύμβασης με τη Δ.Ε.Υ.Α. μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών. Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία ο υπάλληλος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω.

Αιτήσεις μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης και συγκεκριμένα στην κ. Σφυριδάκη Παρασκευή ( τηλ.2310-460536) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 29-06-2017 έως και 04-07-2017.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι Τούρκοι λένε «ευχαριστώ» στον Ερντογάν για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

«Ο Θεός να έχει καλά τον πρόεδρό μας. Έκανε το ίδιο και με την Αγία …