Θέσεις Πωλητών-Πωλητριών

Το απολυτήριο Λυκείου, οι βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, η ικανότητα επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας, το δίπλωμα αυτοκινήτου και η προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών, είναι τα προσόντα που πρέπει να έχουν όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τις θέσεις "Πωλητών/-τριών" για Πρατήριο Υγρών Καυσίμων της εταιρείας Μy market της Αττικής.

Προσφέρονται ανταγωνιστικές αποδοχές και πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης και προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα κάνοντας κλικ στο http://www.mymarket.gr/Kariera/Apostoli-viografikou.aspx και επιλέγοντας τον κωδικό θέσης «RS0019».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Politico: Η «χασάπισσα της Θράκης» Γαλάτω Αλεξανδράκη στους πιο … περίεργους νέους ευρωβουλευτές

Ο Κύπριος youtuber Φειδίας Παναγιώτου, η Αφροδίτη Λατινοπούλου (Θέα του body shaming) και ο Φρέντη …