Υπό όρους ελεύθερος 34χρονος με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης!

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου βρέθηκε 34χρονος που κατηγορείται για βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης ανιψιάς της γυναίκας του. Ο 34χρονος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Στέλιο Κιουρτζή αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκαναν η ανήλικη κοπέλα και η μητέρα της σε βάρος του 34χρονου.

Όπως αναφέρεται από το "rodiaki", στο κατηγορητήριο, όλα φέρονται να έγιναν το 2015 ενώ η ιστορία ξεκινάει – σύμφωνα με τον 34χρονο- το φθινόπωρο του 2014. Τότε η ανήλικη κοπέλα ηλικίας 17 ετών είχε εγγραφεί σε λύκειο της πόλης της Ρόδου και καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα και με την μητέρα της ζήτησε να πάει να μείνει στο σπίτι της θείας της με την οποία ήταν παντρεμένος ο 34χρονος. Μάλιστα με τη σύζυγό του είχαν αποκτήσει δύο κορίτσια, ενώ μαζί τους έμεναν τα τρία αγόρια από τον προηγούμενο γάμο της συζύγου του και η μητέρα της τελευταίας και πεθερά του.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι το Φεβρουάριο του 2015 σε μη ακριβή ημερομηνία ξημερώματα και ενώ κοιμόταν, πήγε στο δωμάτιο της ο 34χρονος και την χάιδεψε στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα, πράξη που επανέλαβε σύμφωνα με τη καταγγελία άλλες δύο φορές, παρά την άρνηση της 17χρονης.

Επίσης ο 34χρονος κατηγορείται ότι στις αρχές Απριλίου 2015 περίπου στις 2 τα ξημερώματα μπήκε και πάλι στο δωμάτιο της ανήλικης και την βίασε ενώ εκείνη προσπαθούσε να αντισταθεί και τον απωθούσε.

Χθες απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου ο 34χρονος όχι μόνο αρνήθηκε τα όσα έχουν καταγγελθεί σε βάρος του αλλά επεσήμανε περιστατικά που ενισχύουν τους ισχυρισμούς του αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο 34χρονος δήλωσε ότι η κοπέλα πήγε να μείνει σπίτι τους γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα με την μητέρα της και πως στο σπίτι υπήρχαν τρία υπνοδωμάτια: στο ένα έμεναν τα δύο κορίτσια του με την πεθερά του και την ανήλικη, στο άλλο τα αγόρια και στο τρίτο εκείνος με τη σύζυγο του.

Ο 34χρονος διερωτήθηκε πως γίνεται να έκανε όλα όσα τον καταγγέλλει η ανήλικη και να μην ξυπνήσει κάποιο από τα παιδιά του που κοιμόντουσαν στο διπλανό κρεβάτι, ενώ προσκόμισε και βεβαίωση πως όλο εκείνο το διάστημα εργαζόταν από τις 7 το πρωί έως το βράδυ.

Ο ίδιος είπε πως μαζί με τη σύζυγό του φέρονταν άψογα στην 17χρονη η οποία προέβη σε καταγγελία ένα χρόνο μετά αφότου έφυγε από το σπίτι τους.

Αφορμή για την απομάκρυνσή της, στάθηκε η παρατήρηση που της έκανε τόσο η σύζυγός του όσο και εκείνος για την συμπεριφορά της καθώς δεν τους άκουγε και έκανε ότι εκείνη ήθελε. Ο 34χρονος είπε πως η σύζυγος του δεν ήθελε να αναλάβει κάποια ευθύνη για την ανιψιά της και της ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 34χρονος αφέθηκε ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …