Σοβαρός ο τραυματισμός συμβασιούχου την στιγμή της αποκομιδής

Εργασιακό ατύχημα σημειώθηκε στο δρομολόγιο της βραδινής βάρδιας κατά τη διάρκεια της εναπόθεσης των συμπιεσμένων απορριμμάτων με τους συρόμενους τράκτορες, στην καθαριότητα στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, περίπου στις 10.30.

Το ρυμουλκό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του left.gr, που συνδέει τους τράκτορες αναδιπλώθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 45χρονος εργαζόμενος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση, ενώ η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο συμβασιούχος εργάζεται από τον Σεπτέμβριο του 2014 στην καθαριότητα του δήμου.

Η αστυνομία έχει λάβει καταθέσεις για τις συνθήκες του ατυχήματος οι οποίες διερευνώνται.

Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη και εργαζόμενοι του ΧΥΤΑ Μαυροράχης, οι εκπρόσωποι του ΧΥΤΑ δεν είναι αρμόδιοι να μιλήσουν για το θέμα. Κι αυτό διότι το ατύχημα συνέβη έξω από τον χώρο -συχνά κοντέινερ με απορρίμματα, προερχόμενα από τον σταθμό μεταφόρτωσης (ΣΜΑ) μεταφέρονται έξω από τον ΧΥΤΑ από το προηγούμενο βράδυ, για λόγους εξοικονόμησης χρόνου- και αφορούσε συμβασιούχο καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης από Economist: Η Ευρώπη να δείξει την ίδια αλληλεγγύη στην Κύπρο

Όπως ανέφερε «στεκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας απέναντι στη ρωσική εισβολή». Το γεγονός πως η …