Δίπλα στους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» το Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Συμπαρατάσσεται στο πλευρό των Εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» στηρίζοντας την Απεργιακή Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 06/07/2017, ώρα 10:00 π.μ. και στο Υπουργείο Εσωτερικών, για τον Δίκαιο Αγώνα τους ενάντια στην πολυετή ομηρία των 3500 εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι», το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας.

Η ανακοίνωσή του:

"Σταθερά και αμετάκλητα Διεκδικούμε και Απαιτούμε για τους Συναδέλφους μας την αναγνώριση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι» σε αορίστου χρόνου, γιατί εργάζονται 15 χρόνια με πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ειδικών ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δοθεί άμεσα λύση για την εργασιακή ομηρία μέσω Νομοθετικής Ρύθμισης από την Κυβέρνηση σύμφωνα με τις επαναλαμβανόμενες δεσμεύσεις της.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,28%, στα 157,09 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αγορά παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες κατέγραφαν …