Προεγγραφές παιδικών-ενηλίκων τμημάτων για Εικαστικό Εργαστήρι

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές των παιδικών και ενηλίκων τμημάτων για το παράρτημα του Εικαστικού Εργαστηρίου Βραχνεΐκων, όπως ανακοινώνει το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να κατοχυρώσουν ημέρα και ώρα για τη χειμερινή εικαστική σεζόν (Νοέμβριο 2017 – Μάιος 2018), ενώ για πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά (πρωινές ώρες) Πέμπτη και Παρασκευή 11.00 – 14.00 στο τηλέφωνο 2610- 670825 .

Παράλληλα συνεχίζονται και οι εγγραφές για το Εικαστικό Εργαστήριο της Πάτρας.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά πρωινές ώρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00 – 13.00 στο τηλέφωνο 2610- 620724 ή επισκεπτόμενοι τα εργαστήρια τις ίδιες μέρες και ώρες στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο στην Πλατεία Κορύλλων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεϊμαράκης: Τρόλαρε τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν είμαι σχολιαστής ούτε απολογητής κανενός. Δε με απασχολεί», είπε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής  Με …