Αποφασισμένη να αυτοκτονήσει ήταν 37χρονη μητέρα(ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Βύρωνα μετά την αυτοκτονία μίας 37χρονης μητέρας τριών παιδιών, που πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης σε κεντρικό σημείο του Βύρωνα, βάζοντας τραγικό τέλος στη ζωή της!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το "iefimerida.gr", η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της, στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε περίπου στις 6 το πρωί, κρέμασε ένα μαύρο φόρεμα και αμέσως μετά ανέβηκε στα κάγκελα και έπεσε στο κενό.

Κάποιοι που την είδαν προσπάθησαν να την αποτρέψουν αλλά μάταια. Εκείνη ανέβηκε στα κάγκελα, φώναξε κάτι, που κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει και πήδηξε στο κενό, δίνοντας τραγικό τέλος στη ζωή της.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Θεοδωρικάκος-Economist: Στόχος το 1 τρισ βιώσιμων επενδύσεων έως το 2030

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι στόχος είναι οι επενδύσεις στην πράσινη μετάβαση Στόχος της Ευρωπαϊκής …