Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ζητά ένα άτομο

Την πρόθεση της να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών της Αστικής με αντικείμενο τα εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης, ανακοινώνει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης».

Εργαστήρια:

  1. χειροτεχνίας με ανακυκλώσιμα υλικά, κόσμημα, ξυλουργική κτλ
  2. διακόσμησης σε διάφορες επιφάνειες με ντεκουπάζ και κολάζ σε γυαλί , κεραμικό, ξύλο και εικονογραφίες
  3. πάνινης κούκλας
  4. εργόχειρων ειδών όπως κέντημα, πλέξιμο, κρόσσια, ράψιμο , χαλιά κτλ
  5. κατασκευών (κεραμική, γύψινα, ξύλινα, κηροποιεία)

Τα ως άνω εργαστήρια περιλαμβάνουν την εκμάθηση κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων και ενισχύουν την έκφραση και διαχείριση  των συναισθημάτων και  της αυτοεπίγνωσης των ΑμεΑ. Δημιουργούν ευκαιρίες για εξάσκηση σε αποτελεσματικές κοινωνικές συμπεριφορές τόσο για άτομα όσο και για ομάδες και μπορούν να υλοποιηθούν σε συνεργασία με μαθητικές κοινότητες τυπικής ανάπτυξης. Αποσκοπούν στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη τους, στην ευαισθητοποίησή τους σε σημαντικά θέματα όπως η επικοινωνία, η γνώση σε σχέση με τον εαυτό, η αναγνώριση, η έκφραση και διαχείριση συναισθημάτων, αντιμετώπιση αγχογόνων καταστάσεων, επίλυση συγκρούσεων, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η άσκηση βασικών κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων, δεξιοτήτων μελέτης και δεξιοτήτων κρίσεων καθώς και η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων. Ακόμη αποσκοπούν στην απόκτηση εργασιακών συνηθειών που αποβλέπουν στην απασχόληση των ωφελούμενων μέσω της μελλοντικής ένταξης τους στην αγορά εργασίας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» 21ης Ιουνίου 36, Τ.Κ. 61100 – Κιλκίς

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νίκος Ανδρουλάκης: «Να πάμε ακόμα ψηλότερα»

Άρθρο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην εφημερίδα "Τα Νέα"   «Το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα …