Εκπρόσωπος Τύπου ΓΣΕΕ: "Η ανοχή μας απέναντι στις επιθέσεις που δεχόμαστε έχει όρια"

Διαβάζεις την Εφημερίδα των Συντακτών και "ενημερώνεσαι" για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία κάνει δεκτή την προσφυγή της ΓΣΕΕ κατά των ελληνικών Κυβερνήσεων διαχρονικά, από το 2010 έως και σήμερα για τις εκτεταμένες παραβιάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη. Συγκεκριμένα η ΓΣΕΕ είχε προσφύγει κατά των 3 Μνημονίων, που αγνοώντας και παραβιάζοντας αλλεπάλληλα το θεμελιώδες αυτό διεθνές κείμενο για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, εκμηδένισαν το εισόδημά τους, αποδόμησαν τις εργασιακές σχέσεις και τα κοινωνικά κεκτημένα, υποβάθμισαν δραματικά το βιοτικό επίπεδο του λαού και διεύρυναν το κοινωνικό χάσμα, απειλώντας πλέον με πλήρη διάρρηξη τον κοινωνικό ιστό.
Μάλιστα, για την υποστήριξη της υπόθεσης, αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ, που αποτελείτο από τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας, τη νομική της υπηρεσία με τη σημαντική υποστήριξη του Καθηγητή Εργατικού Δικαίου του ΑΠΘ κυρίου Καζάκου Άρι, είχαν μεταβεί τον περασμένο Οκτώβριο στο Στρασβούργο.


Ο γνωστός, για την εμπαθή προς τη ΓΣΕΕ γραφίδα του, συντάκτης Tzortzis Roussos, όχι μόνο δεν κάνει καμία απολύτως αναφορά ότι πρόκειται για απόφαση που εκδίδεται κατόπιν προσφυγής της ΓΣΕΕ, αλλά κλείνει το κείμενό του με την φράση "την ίδια ώρα που η ΓΣΕΕ ακόμη κοιμάται".
Εγώ θα τολμήσω να πω ότι αν κοιμάται κάποιος "με τα τσαρούχια"...αυτός είναι ο συντάκτης της εν λόγω εφημερίδας, που δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερωθεί...διότι αδυνατώ να πιστέψω ότι η εμπάθειά του για τη Συνομοσπονδία, του έχει προκαλέσει τέτοια "τύφλωση"...
Υ.Γ. Να ζητήσω συγνώμη από τον συντάκτη (ο οποίος στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει δηλώσεις, παρεμβάσεις και συνεντεύξεις μου) για το tagαρισμα που του κάνω...αλλά η ανοχή απέναντι σε τέτοιου είδους επιθέσεις έχει και τα όρια της.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λευτέρης Αυγενάκης: Μήνυση από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής Μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη …