Φλέγεται ο Βεζούβιος!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Εκκενώνεται για ακόμα μια φορά μέσα σε λίγες μέρες η περιοχή της Νάπολης κοντά στο ηφαίστειο Βεζούβιος, καθότι πυκνός καπνός βγαίνει από το ενεργό ηφαίστειο, ενώ μεγάλες φωτιές εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πομπηία και Νάπολη έχουν αρχίσει να εκκενώνονται, ενώ υπάρχουν και αναφορές πως «έβρεχε» στάχτη το βράδυ.

Και μπορεί ο πυκνός καπνός να έχει δυσκολέψει τη ζωή των κατοίκων της περιοχής, ωστόσο οι φωτογραφίες από τον Βεζούβιο είναι εντυπωσιακές.

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πολυτελή ακίνητα: Εντυπωσιακή άνοδος της αγοράς στην Ελλάδα

Στην κορυφή της ζήτησης πολυτελών κατοικιών η Αθηναϊκή Ριβιέρα - Η διεθνής καμπάνια για το …