Γυναίκα στα ηνία του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας

Το κίνημα των γυναικών αποκτά τη δική του φωνή στο συνδικαλιστικό κίνημα στη Φθιώτιδα και μία νέα συνδικαλίστρια η Σοφία Ανεστοπούλου, ανέλαβε τα ηνία στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας, κερδίζοντας όπως αναφέρει το "lamiakos-typos.gr" την εμπιστοσύνη των αντιπροσώπων των πρωτοβάθμιων σωματείων που προσήλθαν την Κυριακή στις κάλπες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας συγκροτήθηκε χθες σε σώμα εκλέγοντας στη θέση του προέδρου την Σοφία Ανεστοπούλου.

Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ), που προέκυψε από το 1ο Εκλογοαπολογιστικό του Συνέδριο έχει  ως εξής: 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΙΟΣ

Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΡΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΡΓ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΕΜΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ

ΒΑΡΥΠΑΤΗ ΦΙΛΙΩ

ΑΝΑΠΛ. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΛΟΣ

ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΜΕΛΟΣ

ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΕΛΟΣ

ΧΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΕΛΟΣ

ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση για λογαριασμό του ΣΚΑΪ καταγράφει την άποψη …