Πέθανε εργαζόμενος που είχε τραυματιστεί εν ώρα εργασίας

Την τελευταία του πνοή μετά από μάχη 4 ημερών, άφησε τελικά ο 33χρονος πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας, με την τραγική είδηση να την ανακοινώνει λίγο πριν τις 11.00 η πυροσβεστική:

''Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια από τον θάνατο του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη. Ο Δόκιμος Αξιωματικός κατέληξε σήμερα και περί Ω/07:40 στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στο οποίο νοσηλευόταν από τις 13 Ιουλίου 2017 λόγω σοβαρού τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος''.

Ο 33χρονος είχε  τραυματιστεί στον θώρακα και σε άλλα σημεία του σώματος του. Είχε διακομιστεί στην Αθήνα με ελικόπτερο και από την πρώτη στιγμή είχε δίπλα, τους στενούς συγγενείς του.

Οι τέσσερις πυροσβέστες ήταν μέλη πεζοπόρου τμήματος, το οποίο επιχειρούσε να προσεγγίσει την πυρκαγιά, η οποία ήταν σε εξέλιξη σε δύσβατο σημείο, όπου δεν μπορούσαν να πλησιάσει το όχημα τους. Τότε προσφέρθηκε να τους μεταφέρει ένας κάτοικος της περιοχής που περνούσε με το αγροτικό μηχάνημα του με ρεμούλκα, αλλά στο δρόμο, για άγνωστο λόγο ανατράπηκε. Οι τέσσερις πυροσβέστες και ο οδηγός (ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα), μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά ο 33χρονος, λόγω της σοβαρής κατάστασης του διακομίστηκε στο 251 ΓΝΑ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …