Από το χέρι μανιακού εμπρηστή ξέσπασαν 3 φωτιές

Μανιακός εμπρηστής βρίσκεται πίσω από τις φωτιές που ξέσπασαν μέσα σε μισή ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άγνωστος προκάλεσε πυρκαγιές σε τρία διαφορετικά σημεία μέσα σε 27 λεπττά εντός του αστικού ιστού της περιοχής του Αμαρουσίου. Μάλιστα οι φλόγες έφτασαν κοντά και σε σπίτια.

Η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε στις 2.30 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Τρυγαίου και Ιόλης σε ξερά χόρτα. Η δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε σε οικόπεδο στην οδό Ζηρίδη στις 14.50 ενώ το τρίτο χτύπημα του εμπρηστή έγινε 7 λεπτά αργότερα, στις 14.57 στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Κάψαλα ακριβώς δίπλα στην Αττική Οδό, σε οικοπεδικό χώρο.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεσα και πρόλαβε τις φλόγες πριν επεκταθούν.

Στην Τρίτη φωτιά, λόγω του δυνατού αέρα η φωτιά επεκτάθηκε και σε σκουπίδι, ενώ οι πυκνοί καπνοί έγιναν ορατοί σε αρκετά σημεία του λεκανοπεδίου.

Χρειάστηκε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και μετά από μία ώρα η φωτιά έσβησε.

Παρά τις αναζητήσεις της ΕΛΑΣ ο άγνωστος δράστης, μανιακός εμπρηστής δεν έχει εντοπιστεί.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …