Ξυλοκοπήθηκε εργαζόμενος από επιχειρηματία

Ένα νέο περιστατικό επίθεσης σε ελεγκτή της ΑΑΔΕ, καταγράφηκε στα ελληνικά νησιά, στο πλαίσιο προγραμματισμένων ελέγχων, με τον δράστη να παραμένει επί ώρες ασύλληπτος γιατί οι υπεύθυνοι έψαχναν να βρουν ποιος έχει την αρμοδιότητα σύλληψης του, κάτι που ξεκαθάρισε όταν ανέλαβαν οι ίδιοι οι υπουργοί!

Το θύμα τελικά εισήχθη για νοσηλεία όπου και παραμένει στο νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ ο δράστης βρίσκεται υπό κράτηση και θα οδηγηθεί στον  εισαγγελέα.

Το ιστορικό:

O ελεγκτής μαζί με δύο γυναίκες συναδέλφους του, περπατούσαν στο λιμάνι της Πάτμου, όταν ένας άνδρας τους πλησίασε και τους ρώτησε, εάν είναι ελεγκτές.

Απάντησε ναι και τότε ο επιχειρηματίας άρχισε να τον χτυπά με τα χέρια του στο κεφάλι και στο σώμα γενικότερα.

Ο ελεγκτής έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι στη Ρόδο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Οι υπάλληλοι ζήτησαν από τους αστυνομικούς την σύλληψη του δράστη αυτοί αρνήθηκαν με την αιτιολογία ότι η σύλληψη είναι ευθύνη του λιμενικού, οι λιμενικοί αρνούνταν ότι είναι αρμοδιότητά τους και τελικά το ζήτημα έφτασε στον Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος επικοινώνησε με τους αρμόδιους υπουργούς, αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα και υφυπουργό Ναυτιλίας Ν.Σαντορινιό, ζητώντας να επιληφθούν του θέματος.

Τελικά ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε από άντρες του λιμενικού σε καφετέρια κοντά στο σημείο της επίθεσης και συνελήφθη.

Ο ίδιος πάντως μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, ανέφερε ότι ο ελεγκτής του μίλησε άσχημα και για αυτό του επιτέθηκε....


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 7% σε μία 10ετία λόγω επενδύσεων στην AI βλέπει ο ΟΟΣΑ

Έρευνες εκτιμούν ότι η παγκόσμια αγορά της ΑΙ, που περιλαμβάνει το hardware, το software και …