633 μόνιμες προσλήψεις-Οι θέσεις

Πράσινο φως έχει δοθεί για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 633 ατόμων ως τακτικό προσωπικό για τη στελέχωση Υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ειδικότερα τα καταστήματα φυλακών της χώρας με νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

Όπως προκύπτει από έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ξεκινάει άμεσα και η εκκίνηση των διαδικασιών πρόσληψης εξακοσίων τριάντα τριών (633) ατόμων ως τακτικό προσωπικό για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με την έκδοση από το ΑΣΕΠ σχετικής προκήρυξης το αμέσως επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, σε σαράντα πέντε (45).

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

Η κατανομή των προστατευόμενων αποκαλύπτει και το πλήθος των σωφρονιστικών καταστημάτων που θα γίνουν οι προσλήψεις ενώ η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αναμένεται σύντομα να εκδοθεί.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Να υπάρξει άμεσα ενημέρωση για το περιστατικό με μέλος της φρουράς του πρόξενου στα Ιεροσόλυμα

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «αναμένουμε την ανάλογη της σοβαρότητας του επεισοδίου, αντίδραση …